кадър: U.S. Capitol Police, ТуитърНова информация за инцидента.Ето какво ново се

...
кадър: U.S. Capitol Police, ТуитърНова информация за инцидента.Ето какво ново се
Коментари Харесай

Aмериканската телевизия Ен Би Си: Нападателят край сградата на Капитолия е на 25 години

кадър: U.S. Capitol Police, Туитър

Нова информация за случая.

Ето какво ново се оповестява:

Нападателят на комплекса на американския Конгрес е 25-годишният Ноа Грийн от щата Индиана, оповестява американската телевизия Ен Би Си.  Той бил последовател на придвижването " Нация на исляма ", което се се застъпва за подобряването на ситуацията на афроамериканците.

Властите не дефинират нападението като терористична офанзива.

На своята страница във Фейсбук, 25-годишният Ноа Грийн оповестява, че е изгубил работата си и търси духовно напътствие, оповестява още Ен Би Си.

Беше обявено и че служителят на реда, който почина при нападението до американския Конгреса, е служил в полицията на Капитолия в продължение на 18 години.

Президентът Джо Байдън разгласява изказване, в което акцентира, че дружно с първата дама Джил Байдън са съкрушени от новината за офанзивата, заяви Би Би Си. Джо Байдън е наредил и знамената на Белия дом да бъдат спуснати на половина, в символ на респект към починалия служител на реда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР